Pensioencommunicatie voor professionals

Ieder pot haank an zien eegn heanksel.

Bent u professioneel adviseur voor ondernemers en/of werkgevers? Krijgt u van hen vragen over pensioen gerelateerde onderwerpen? Of wilt u zelf meer weten over bepaalde pensioenonderwerpen? Zoekt u hiervoor een sparringpartner? Het Twents Pensioenbureau kan u hierbij helpen. Naast parate kennis beschikt Het Twents Pensioenbureau ook over een sterk netwerk van andere pensioenspecialisten.

U bent voor uw klant nog meer van betekenis wanneer u bij pensioenvraagstukken uw klant kunt doorverwijzen naar de juiste sparringpartner of uw klant kunt laten voorzien van duidelijke communicatie over pensioen waarbij uw relatie met uw klant vanzelfsprekend niet uit het oog wordt verloren.

Het Twents Pensioenbureau kan u verschillende mogelijkheden bieden om hier invulling aan te geven. Voor u zelf ook meteen een verdieping en verbreding van uw kennis.

Om te beginnen bent u bij deze uitgenodigd om de blogs op deze website en ook de LinkedIn en Facebook pagina’s van Het Twents Pensioenbureau te volgen en te delen. Kost alleen een beetje tijd maar levert altijd iets op!

Het Twents Pensioenbureau werkt regelmatig voor:

  • Accountants
  • Assurantie intermediairs
  • HRM adviseurs
  • Ondernemingsraden
  • Advocaten

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

053 - 851 95 10 Emailinfo@htpb.nl Nieuwsbrief

Lees hier onze maatregelen rondom het corona virus

Meer informatie
X