Over mij

Ik ben getrouwd en woon samen met Susan en onze 3 kinderen in het mooie Twentse dorp Haaksbergen. Ik heb een passie voor het Hollandse landschap en vertoef daar dan ook graag. Twente is natuurlijk het mooist maar ook het Friese merengebied en de wadden met Ameland in het bijzonder vind ik prachtig. Sporten die ik beoefen zijn volleybal en hardlopen, maar dat mag allemaal best wel wat meer (van m’n vrouw).

Ik vind het erg leuk en leerzaam om met mensen in gesprek te gaan over hun pensioen. Iedereen heeft een eigen beeld bij zijn of haar pensioenfase of juist helemaal nog geen beeld. Wat ga ik doen als ik met pensioen ben? Wil ik überhaupt wel helemaal met pensioen? Kan ik misschien nog gedeeltelijk doorwerken? Maar wat nu als ik voor mijn pensioen overlijdt? Ach, het is nog zo ver weg, dat komt nog wel een keer……..toch? Ik gun iedereen zijn of haar eigen invulling maar dan is actie wel vereist. We laten toch niet in Den Haag bepalen wanneer we met pensioen gaan? Dat bepalen we uiteindelijk zelf. Maar dan is het wel van belang om inzicht en grip te creëren. En daar help ik graag bij.

“’t Gluk lig eargns tusken te weanig en te völ ”
- Dennis Slaa

Wat is de aanpak?

Niet heel ingewikkeld. Tijdens het eerste informele gesprek bespreken we tijdens een kop koffie jouw vraagstuk. We formuleren samen de concrete vraag en spreken af hoe ik dit voor je ga uitwerken. Dat doe ik op z’n Twents, gewoon handen uit de mouwen, nuchter en praktisch met kennis van zaken. Bij de uitwerking zet ik ook, indien van toepassing, de vervolgstappen of actiepunten voor je uiteen.

Het maken van keuzes was nog nooit zo eenvoudig!

Hoe help ik je daarbij?

Inventariseren

Analyseren

Uitwerken

Samenvatten en concluderen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

053 - 851 95 10 Emailinfo@htpb.nl Nieuwsbrief

Lees hier onze maatregelen rondom het corona virus

Meer informatie
X