Pensioenadvies voor ondernemers

De tied mo’j biej ’n toef griepn, nich biej ’t gat!

Als ondernemer werkt u hard in en aan uw eigen bedrijf. U bent gedreven, gaat voor uw klant en geniet van uw ondernemersvrijheid. Een gezonde financiële huishouding hoort daar ook bij. Er komt een moment dat u uw jasje aan de kapstok gaat hangen, dat u het wel mooi vindt zo. Dan is het wel van belang dat uw wat vermogen heeft om uw inkomen vanuit de overheid (AOW) aan te vullen.

Heeft u daar wel eens over nagedacht? Of is uw bedrijf ook uw pensioen? Dan moet er echter wel wat te verkopen zijn. Lucht (met name schone)  is heel erg belangrijk maar daar kunnen we niet alleen van leven. Als ondernemer heeft u diverse mogelijkheden om hier iets aan te doen. En daar helpt Het Twents Pensioenbureau u graag bij.

Via het 3-stappen plan Overzicht => Inzicht => Grip helpt het Twents Pensioenbureau u bij het maken van keuzes. Zodat u kunt genieten van een financieel gezonde oudedag, want dat heeft u wel verdiend toch? En uiteraard houden we daarbij rekening bij andere scenario’s zoals de gevolgen van een overlijden voor uw partner en/of kinderen. Want dat wordt wel eens vergeten….

Waarvoor kunt u als ondernemer bij Het Twents Pensioenbureau terecht?

  • Advies bij opzetten van een oudedagsvoorziening voor uzelf (IB ondernemer of Directeur Grootaandeelhouder)
  • Advies bij opzetten overlijdensvoorziening (voor partner, kinderen of compagnons)
  • Second opinion huidige regeling
  • Echtscheiding en pensioen
  • Inzicht in uw huidige pensioen- en overlijdens situatie

Ieder pot haank an zien eegn heanksel

Het Twents Pensioenbureau beschikt over een sterk netwerk van specialisten: juristen, accountants, actuarieel consultants of andere professionals die raakvlakken hebben met pensioen gerelateerde onderwerpen. Onder het motto ‘ieder mens heeft zijn eigen kunnen en beperkingen’ zoeken wij graag de samenwerking op met uiteindelijk maar één doel: u als klant helpen bij uw vraagstuk.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

053 - 851 95 10 Emailinfo@htpb.nl Nieuwsbrief

Lees hier onze maatregelen rondom het corona virus

Meer informatie
X