Terug naar blogs
Geplaatst op 14 juni 2019

Joa Joa!

5 minuten

Joa Joa, de eerste blog van Het Twents Pensioenbureau. Het ei is gelegd, de website is klaar. Toegankelijke informatie en toegankelijk advies over pensioen en aanverwante onderwerpen, daar is het allemaal om te doen. Ik lees het regelmatig in vak artikelen, hoor het veel van collega’s, zie het vaak in de kranten: de consument is niet pensioenbewust, pensioen leeft niet bij werknemers, kortom men is er niet mee bezig. Ik ben er van overtuigd dat dit pure onzin is. Er is de laatste jaren zo veel veranderd op gebied van pensioen en er gaat nog veel meer veranderen waardoor mensen met heel veel vragen rondlopen. En blijven lopen….want waar kun je met je vragen terecht? En waar krijg ik een normale uitleg zonder al die ingewikkelde vaktermen? Het antwoord is verrassend eenvoudig: bij Het Twents Pensioenbureau.

Met de oprichting van dit bureau probeer ik een bijdrage te leveren aan het toegankelijk maken van een onderwerp dat iedereen kennelijk ingewikkeld vindt en ook een beetje saai zelfs. Een sexy onderwerp kan ik er niet van maken en er volgt ook geen spannende Netflix serie over pensioen. We kunnen er samen echter wel een interessant onderwerp van maken. Gewoon eens nadenken over hoe je je toekomst ziet, wat de gevolgen kunnen zijn voor je partner en kinderen als zaken toch minder goed geregeld zijn.

Je kunt bij mij terecht met allerlei vragen die met dit onderwerp te maken hebben. Ik adviseer, informeer en leg uit. Ik probeer mijn website zo informatief mogelijk te maken. In de rubriek ‘Veel gestelde vragen’ zal ik steeds meer vragen behandelen die ik in de praktijk ben tegengekomen. Door middel van de zoekfunctie kun je een zoekterm invullen waardoor je vanzelf bij de vragen terechtkomt die met jouw ‘probleem’ te maken hebben.

In elke Pensioenproat die ik publiceer schrijf ik over pensioenonderwerpen, berichten over pensioen in de media, pensioenactualiteiten. Soms geef ik uitleg en soms geef ik mijn mening. Mee eens of niet, je denkt er dan in ieder geval over na. En dat wil ik bereiken!

Ik nodig je uit de website eens te bekijken en ik hoor graag wat je ervan vindt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Leun niet achterover en neem de regie over je eigen financiën….

Want onthoudt: Wel gen haand hef, kan gen voest maakn!

Good goan!

Dennis

 

 

Deel dit bericht:
Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
053 - 851 95 10 Emailinfo@htpb.nl Nieuwsbrief

Lees hier onze maatregelen rondom het corona virus

Meer informatie
X